Vzw Adventure & Brave Sports - Lijsterstraat 8 - 8770 Ingelmunster -  +32475 91 44 87 of +32478 33 03 86

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • snapcode

Spanje

12j-16j

Wat?

Ben je tussen 12 en 16 jaar en ben je op zoek naar ontspanning en avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het prachtige Spanje met zon, zee en strand staan jou grensverleggende activiteiten te wachten.  

Wij organiseren namelijk een weekje avontuur om 'U' tegen te zeggen. Allerhande glijbanen in het waterpretpark Waterworld bezorgen jou de kicks waarnaar je op zoek bent. Ook in Port Avontura (pretpark) zal de adrenaline door je lijf gieren op de vele attracties. Een bezoek aan het mooie Barcelona is ook inbegrepen. Maar dit is uiteraard niet alles! Er zijn nog tal van activiteiten door onze monitoren voorzien zodat je een topvakantie zal meemaken!

En dan zijn er nog activiteiten die we vrijblijvend aanbieden waar je voor moet bijbetalen, maar deze zijn uiteraard niet verplicht. De keuze hiervoor is volledig aan jou.

Tijdens je vakantie verblijf je met vrienden in een bungalow op een camping aan de Costa Brava Terwijl er voldoende schitterende, gemotiveerde en volwassen monitoren zijn die dag en nacht voor je klaarstaan, kun jij genieten van een welverdiende vakantie. 

Eén ding staat vast: eens je dit hebt meegemaakt, wil je nooit meer iets anders. 

 

Wanneer?

BINNENKORT BEKEND!

Waar?

We verblijven in Camping Santa Elena in Lloret de Mar. Alles is er aanwezig om er een supervakantie van te maken! Een groot openluchtzwembad, voetbalveld, volleybalveld, ping-pong, en nog veel meer! 

Prijs?

 

€660 (* Verschillende kortingen mogelijk!)

 

(*10 euro korting bij inschrijving op onze Kick-Off )

 

(** ABS vzw is een erkende vereniging waarbij je een tegemoetkoming kan vragen aan je ziekenfonds. Je kan tot 5 euro teruggave per dag krijgen!)

(*** Er volgt nog een extra mogelijkheid om uw bedrag naar beneden te krijgen, binnenkort meer info.)