Vzw Adventure & Brave Sports - Lijsterstraat 8 - 8770 Ingelmunster -  +32475 91 44 87 of +32478 33 03 86

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • snapcode

Spanje

+16j

Wat?

Ben je ouder dan 16 jaar en ben je op zoek naar ontspanning en vrijheid? Zijn zon, zee, strand, zwembad en helemaal losgaan tijdens de avondjes stappen ook wat je van je vakantie verwacht? Houd je ook van activiteiten waarbij de adrenaline door je lijf giert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij organiseren namelijk een weekje avontuur in Spanje om 'U' tegen te zeggen. Op de verschillende glijbanen in het waterpretpark Waterworld kan je de kicks vinden waarnaar je op zoek bent. Maar er zijn nog meerdere wateractiviteiten in de aanbieding. Ook een luxueuze, onvergetelijke poolparty en beachparty . En we bezoeken ook het mooie Barcelona waar je kan shoppen, cultuur opsnuiven, en zoveel meer.

Wil je nog meer? Dan kan je er zelf voor kiezen om nog aan andere activiteiten deel te nemen. Deze zijn niet verplicht en dus ook niet in de prijs inbegrepen. 

Tijdens je vakantie verblijf je met vrienden in een bungalow of stacaravan op een camping aan de Costa Brava. Terwijl er voldoende schitterende, gemotiveerde en volwassen monitoren zijn die dag en nacht voor je klaarstaan, kun jij genieten van de nodige vrijheid. 

Eén ding staat vast: eens je dit hebt meegemaakt, wil je nooit meer iets anders. 

Wanneer?

BINNENKORT BEKEND!

Waar?

We verblijven in Camping Santa Elena in Lloret de Mar. Alles is er aanwezig om er een supervakantie van te maken! Een groot openluchtzwembad, voetbalveld, volleybalveld, ping-pong, en nog veel meer! 

Prijs?

 

€660 (* Verschillende kortingen mogelijk!)

 

(*10 euro korting bij inschrijving op onze Kick-Off )

 

(** ABS vzw is een erkende vereniging waarbij je een tegemoetkoming kan vragen aan je ziekenfonds. Je kan tot 5 euro teruggave per dag krijgen!)

(*** Er volgt nog een extra mogelijkheid om uw bedrag naar beneden te krijgen, binnenkort meer info.)

1/4

1/5

1/5

1/5