Vzw Adventure & Brave Sports - Lijsterstraat 8 - 8770 Ingelmunster -  +32475 91 44 87 of +32478 33 03 86

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • snapcode

ABOUT US


 

 

Adventure & Brave Sports (vzw)

 

is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een stevige, professionele en ervaren organisatie. Met een sterk team van jonge, enthousiaste medewerkers worden onze kampen top georganiseerd en blijven we vooruitgaan door telkens nieuwe niet-alledaagse kampen aan te bieden.

Ons doel is jongeren onvergetelijke momenten te laten beleven in 1 week vakantie. Zelfstandig worden, zelfvertrouwen opdoen, omgaan met respect en vertrouwen... Dit zijn onze doelen die we op ABS proberen te bereiken door uitzonderlijke activiteiten aan te bieden. En geloof ons... they love it!

'Once ABS, always ABS!' is niet voor niets onze slagzin.

Jongeren die met ABS zijn meegeweest, kunnen getuigen van een unieke ervaring waarbij ze in kleinere groepen verblijven in een cottage, uitzonderlijke activiteiten beleven en een schitterende sfeer kunnen opsnuiven. Iedereen heeft er de tijd van zijn leven. Elk jaar willen steeds meer jongeren mee met ABS.

 

Ben jij er ook klaar voor? 'R' 'U' Brave?

Mocht u nog vragen hebben kunt u met ons contact opnemen of even doorklikken naar 'Contact' waar de meeste vragen beantwoord zullen worden.